Vuren

Vuren
Wij hebben alles om uw droomtuin te realiseren! Daar hoort natuurlijk ook hout bij, of u nu houdt van strakke lijnen of juist van een speels accent. Wij bieden een grote diversiteit aan vuren schermen en deuren, zodat u kan blijven combineren. Vurenhout is een houtsoort dat zich makkelijk laat bewerken, en is leverbaar in heel veel afmetingen. Vuren wordt breed toegepast, o.a. in schuttingen, overkappingen, constructies, schuurtjes, en vlonders. Vurenhout is afkomstig van de fijnspar. Wij leveren o.a. vurenhouten schuttingpanelen, vurenhout balken, vurenhout regels, vurenhout planken, vurenhout bloembakken, en dit allemaal in diverse afmetingen.

Assortiment
Wij hebben een heel groot assortiment Vurenhout in schermen en deuren al meer dan 60 varianten, daarnaast nog heel veel afmetingen in planken en palen. Alle Vurenhout producten zijn gewoon per stuk leverbaar, zonder meerprijs.

Schermen en deuren: https://www.carpgarant.nl/schermen-en-deuren/geimpregneerd-vurenhout
Palen en planken: https://www.carpgarant.nl/palen-en-planken/vurenhout

Kwaliteit schermen
Al het vurenhout wat wij in ons assortiment hebben wordt onder hogedruk geïmpregneerd. De kwaliteit van onze Vuren schuttingen wordt gevormd door het gebruik van: meer planken voor maximale privacy, tweezijdig Rvs geschroefd, 10 jaar garantie tegen rot, hoogwaardige kwaliteit vurenhout, KOMO-keur en Nederlands product.

Levering
Al onze vurenhoutproducten zijn snel leverbaar, normaal gesproken is alles binnen 1 week te leveren. U kunt kiezen om de producten af te halen op onze opslag in Bunschoten, maar uiteraard kunnen wij de producten ook bij u bezorgen.

Prijsaanvraag
Wilt u een prijsopgave op maat ontvangen? Vraag hier uw offerte aan. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op ons showplein van 2.500m2 in Bunschoten voor advies en een passende aanbieding.