Hout beton schutting

Hout beton schutting
Als bedrijf met hart voor beton, is dit helemaal ons ding. De stevigheid en duurzaamheid van beton combineren, met de warmte van hout. Als u een stoere tuin wilt, dan zijn onze betonproducten ideaal voor u. Bijzonder aan beton is de solide constructie die je ermee creëert. Hiermee worden de betonpalen die de tuinschermen verbinden, ondersteund door een betonnen onderplaat. Met deze palen staat uw schutting dus stevig in de grond. Bovendien heeft beton een zeer lange levensduur. Een duurzame keuze dus.

Assortiment
We spreken over een hout-beton combinatie, maar er is veel meer mogelijk dan alleen de verschillende houtsoorten als, vuren, grenen, eiken en bankirai. Wat denkt u van een grindschutting-beton combinatie, of een draadscherm-beton combinatie. We hebben schermen in het assortiment, die speciaal gemaakt zijn om in combinatie met betonpalen gebruikt te worden. Hierbij is de horizontale plank exact op de juiste hoogte geplaatst, waardoor het l-beslag eenvoudig bevestigd kan worden. Alle betonpalen hebben we in; grijs, antraciet en zwart gecoat. Onze gecoate betonpalen en -platen hebben een beschermende coating die de levensduur verlengt, en ervoor zorgt dat de palen en platen minder vocht en vuil opnemen.

Palen en planken: https://www.carpgarant.nl/palen-en-planken/beton

Levering
Al onze hout beton schutting producten zijn snel leverbaar, normaal gesproken is alles binnen 1 week te leveren. U kunt kiezen om de producten af te halen op onze opslag in Bunschoten, maar uiteraard kunnen wij de producten ook bij u bezorgen.

Prijsaanvraag
Wilt u een prijsopgave op maat ontvangen? Vraag hier uw offerte aan. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op ons showplein van 2.500m2 in Bunschoten voor advies en een passende aanbieding.