Grenen

Grenen
Ook in Grenenhout hebben we heel veel mogelijkheden, maar de keuze is niet zo groot als in Vurenhout. Qua uitstraling lijkt Grenenhout veel op Vurenhout, grenen heeft dezelfde kleur en opvallende vlamvormige tekening. Grenenhout is iets grover dan vurenhout, en draagt meer geur.

Assortiment
Wij hebben verschillende schermen en deuren in grenenhout, daarnaast nog diverse afmetingen in planken en palen. Maar de keuze in ons vurenhout assortiment is veel groter, en qua uitstraling en kwaliteit vergelijkbaar.

Schermen en deuren: https://www.carpgarant.nl/schermen-en-deuren/eikenhout
Palen en planken: https://www.carpgarant.nl/palen-en-planken/grenen

Kwaliteit
Al het grenenhout wat wij in ons assortiment hebben wordt onder hogedruk geïmpregneerd. Geïmpregneerd grenen heeft in de tuin, een levensverwachting, ongeveer 10-20 jaar. Om zo lang mogelijk plezier te beleven aan uw hout, adviseren wij om schermen en deuren enkele centimeters los van de grond te plaatsen. Vocht, ongedierte en uitgroeiende wortelstelsels hebben dan minder vat op het hout.

Levering
Al onze grenenhoutproducten zijn snel leverbaar, normaal gesproken is alles binnen 1 week te leveren. U kunt kiezen om de producten af te halen op onze opslag in Bunschoten, maar uiteraard kunnen wij de producten ook bij u bezorgen.

Prijsaanvraag
Wilt u een prijsopgave op maat ontvangen? Vraag hier uw offerte aan. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op ons showplein van 2.500m2 in Bunschoten voor advies en een passende aanbieding.