Douglas

Douglas
Zoekt u voor de tuin een smaakvolle houtsoort die zorgt voor sfeer? Overweeg dan eens Douglas. Dat heeft een licht roodbruine kleur die op den duur verkleurt. Een mooi effect! Douglas hout is milieuvriendelijk, 100 % FSC gekeurd! Douglas biedt bovendien praktische voordelen. Het hout is stevig en werkt slechts heel beperkt, zelfs wanneer het aan de elementen wordt blootgesteld.

Assortiment
Wij hebben een complete lijn geschaafd, bewerkt en fijn bezaagd Douglas hout. Dit is verkrijgbaar in (schutting)planken, balken, vlonderplanken, Zweeds rabat, schuttingen, deuren, gegalvaniseerde draadschermen met een Douglas kader, blokhutprofiel, dekdelen en schaaldelen.

Schermen en deuren: https://www.carpgarant.nl/schermen-en-deuren/grenen
Palen en planken: https://www.carpgarant.nl/palen-en-planken/houtcomposiet

Kwaliteit
Douglas heeft een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Dit komt o.a. door; geen duur transport uit verre landen, ca. 30 % harder dan grenen en vuren, na uitdroging wordt Douglas hout steeds harder. Douglas is één van de duurzaamste naaldhoutsoorten van Europa en valt in duurzaamheidklasse 3.

Levering
Al onze Douglas houtproducten zijn snel leverbaar, normaal gesproken is alles binnen 1 week te leveren. U kunt kiezen om de producten af te halen op onze opslag in Bunschoten, maar uiteraard kunnen wij de producten ook bij u bezorgen.

Prijsaanvraag
Wilt u een prijsopgave op maat ontvangen? Vraag hier uw offerte aan. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op ons showplein van 2.500m2 in Bunschoten voor advies en een passende aanbieding.