Betonschutting

Betonschutting
Een betonschutting is een goed alternatief voor een gemetselde muur. Voor het plaatsen van betonschuttingen behoeft u geen fundering aan te leggen en de duurzaamheid is nagenoeg hetzelfde. Ook is een betonschutting vele malen goedkoper dan metselwerk. Wanneer u kiest voor onze betonschuttingen, kiest u voor een duurzaam product.

Assortiment
Het is allang niet meer zo dat een beton schutting een grauwe grijze kleur heeft. Wij hebben diverse mogelijkheden tot het plaatsen van een leuke en kleurrijke beton schutting. Zo hebben we 9 verschillende motieven in betonschermen; glad, rotsmotief, granietmotief, romaniciomotief, nostalgischmotief, Rheinmotief, gebroken steenmotief, klassiek steenmotief en Elbe motief. Veel van deze motieven zijn leverbaar in grijs, crème en antraciet.

Levering
Al onze betonschutting producten zijn snel leverbaar, normaal gesproken is alles binnen 1 a 2 weken te leveren. U kunt kiezen om de producten af te halen op onze opslag in Bunschoten, maar uiteraard kunnen wij de producten ook bij u bezorgen.

Prijsaanvraag
Wilt u een prijsopgave op maat ontvangen? Vraag hier uw offerte aan. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op ons showplein van 2.500m2 in Bunschoten voor advies en een passende aanbieding.