Strak / getrommeld

Strakke / Getrommelde klinkers
Ons assortiment gebakken klinkers bevat zowel strakke als getrommelde uitvoeringen; modern versus nostalgisch. Eenmaal uit de oven kunnen de klinkers getrommeld worden. Denk aan een wasmachine, maar dan vele malen groter. Zo krijgen de stenen de typische verweerde look. Het resultaat: mooi nieuwe maatvaste klinkers met een authentieke uitstraling!

Strakke klinkers
Onze strakke bakstenen zijn vaak eyecatchers. Stenen gemaakt om gezien te worden in de tuin! Strak, stijlvol en vol karakter. Veelal toegepast een moderne strakke tuinen. Vooral donkere bestrating geeft de tuin een moderne look, door dit te combineren met lichtere kleuren komt de bestrating nog beter tot zijn recht.

Getrommelde klinkers
Gebakken bestrating wordt mooier met de jaren. Natuurlijk kun je wachten tot de tijd zijn werk doet. Maar wilt je direct al die authentieke look voor jouw oprit, tuinpad of terras? Kies dan voor een getrommelde baksteen. Denk ook eens aan gedurfde combinaties met strakke en moderne elementen in uw tuin. Verrassende contrasten maken een tuin spannend.

Prijsaanvraag
Wilt u een prijsopgave op maat ontvangen? Vraag hier uw offerte aan. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op ons showplein in Bunschoten van 2.500 m2 voor advies en een passende aanbieding.