Zand

Zand
Zand is onmisbaar wanneer u nieuwe bestrating gaat aanleggen. Straatzand zorgt voor een solide fundering voor uw bestrating. Ook voor de afwerking van uw tuin hebben wij allerlei zandproducten verkrijgbaar in kleine zakken, zoals inveegzand, brekerszand, zilverzand, onkruidremmend zand en speelzand.

Losgestort
Zand kan bij u thuis worden bezorgt (binnen 15km vanaf Bunschoten), met een shovel als kipper. Bij kleinere hoeveelheden zijn big-bags zand vaak voordeliger, wanneer deze in combinatie met u bestrating geleverd kan worden. Bij grotere hoeveelheden is losgestort vaak de voordeligste optie. Ook is het mogelijk om zand af te halen, dit kan bij ons zusterbedrijf Amerongen Aannemings- & Wegenbouw b.v. gevestigd op de Lorentzweg 9 in Bunschoten. Het is wel verstandig om eerst te bellen 033 2996556.

Big-bag
Wij leveren ook zand in big-bags, deze zakken zijn 1m3 en 0,5m3. Het voordeel van big-bags is dat deze gelijk met de stenen afgeleverd kunnen worden, zodat u hier geen extra bezorgkosten voor betaald. Daarnaast geeft zand in big-bags minder overlast, omdat het niet los op de straat ligt.

Zakgoed
Wij hebben ophoogzand, brekerszand, zilverzand, onkruidremmendzand en speelzand standaard op voorraad liggen in zakken van 25kg.

Prijsaanvraag
Wilt u een prijsopgave op maat ontvangen? Vraag hier uw offerte aan. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op ons showplein van 2.500m2 voor advies en een passende aanbieding.