Sierkeien

Sierkeien en brokken
Tijdens wandelingen ziet iedereen weleens prachtige rotsformaties, waarvan we ook kunnen voorstellen dat deze ook in onze eigen tuin geweldig tot zijn recht zouden komen. Dat is nu precies wat onze importeurs doen! In de hele wereld zoeken naar decoratieve stenen, die op verantwoorde manier verzameld worden tot een unieke collectie. Sommige stenen in onze collectie worden op ware grote in de natuur gevonden. Andere worden in meer of mindere mate nabewerkt om de vorm of structuur te verbeteren. Hoe dan ook, elke steen is uniek en mag worden gezien als een kunstwerk.

Assortiment
Onze collectie bevat sierkeien en brokken natuursteen in alle vormen, maten en kleuren. Met hun specifieke vorm en kleur geven sierkeien een geheel eigen karakter aan de omgeving. Brokken hebben een robuuste uitstraling en keien ogen door de hun rondere vorm wat zachter. We leveren sierkeien en brokken in elke gewenste hoeveelheid, bijvoorbeeld in big-bags van 500kg, 750kg, 1.000kg en 1.500kg. of draadkorven. En vanaf 10.000kg (10 ton) is het ook mogelijk om sierkeien of brokken losgestort geleverd te krijgen.

Voorraad
Wij hebben in principe geen sierkeien en rotsen op voorraad staan, wel hebben van bijna alle kleuren voorbeelden gepresenteerd liggen. Vrijwel alle sierkeien en brokken zijn binnen en week leverbaar.

Prijsaanvraag
Wilt u een prijsopgave op maat ontvangen? Vraag hier uw offerte aan. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op ons showplein van 2.500m2 voor advies en een passende aanbieding.