Grindmatten

Grindmatten en worteldoek
Grind en split zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en structuren, om te zorgen dit netjes blijft liggen is de ondergrond belangrijk. Voor grind split dat wordt verwerkt in borders en looppaden, is worteldoek al voldoende. Voor rijpaden of opritten adviseren wij om Grindmatten toe te passen. Dit zijn kunststof platen in wit of zwart, met honingraadstructuur.

Anti worteldoek
Wij adviseren om split altijd op worteldoek te verwerken, u maakt het split een stuk onderhoudsvriendelijker omdat het onkruid weinig kans meer maakt. Ook zorgt het worteldoek ervoor dat het split niet wegzakt in de ondergrond. Wij hebben worteldoek standaard op voorraad in rollen van 200cm breed, dit kunnen wij in elke gewenste lengte voor u afknippen.

Splitplaten (grindmatten)
Voor rijpaden of opritten adviseren wij om splitplaten toe te passen. Dit zijn kunststof platen in wit of zwart, met honingraadstructuur. Deze splitplaten zorgen ervoor dat grind makkelijker begaanbaar is. Wandelen, fietsen, rijden met de rolstoel of kinderwagen gaat hierdoor een stuk makkelijker. Wij hebben diverse varianten van deze platen in ons assortiment, afhankelijk van de gradatie en belasting van het grind of split. De meeste gebruikte platen zijn 115x80x3,8/2,5cm en leverbaar in wit en zwart.

Prijsaanvraag
Wilt u een prijsopgave op maat ontvangen? Vraag hier uw offerte aan. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op ons showplein van 2.500m2 voor advies en een passende aanbieding.