Privacyverklaring

Privacyverklaring

Persoonsgegevens die worden verwerkt
Amerongen Sierbestratingen en Natuursteen B.V. kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Amerongen Sierbestratingen en Natuursteen B.V. en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Amerongen Sierbestratingen en Natuursteen B.V. verstrekt. Amerongen Sierbestratingen en Natuursteen B.V. kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
– Uw voor- en achternaam
– Uw telefoonnummer
– Uw e-mailadres
– Uw IP-adres

Waarom Amerongen Sierbestratingen en Natuursteen B.V. gegevens nodig heeft
Amerongen Sierbestratingen en Natuursteen B.V. verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Amerongen Sierbestratingen en Natuursteen B.V. uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Hoe lang Amerongen Sierbestratingen en Natuursteen B.V. gegevens bewaart
Amerongen Sierbestratingen en Natuursteen B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen
Amerongen Sierbestratingen en Natuursteen B.V. verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek
Op de website van Amerongen Sierbestratingen en Natuursteen B.V. worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Amerongen Sierbestratingen en Natuursteen B.V. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics
Amerongen Sierbestratingen en Natuursteen B.V. maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Amerongen Sierbestratingen en Natuursteen B.V. bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
Ook maken wij gebruik van remarketing advertenties op basis van uw websitebezoek.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Amerongen Sierbestratingen en Natuursteen B.V. te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Amerongen Sierbestratingen en Natuursteen B.V. heeft hier geen invloed op.

Amerongen Sierbestratingen en Natuursteen B.V. heeft Google geen toestemming gegeven om via Amerongen Sierbestratingen en Natuursteen B.V. verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Amerongen Sierbestratingen en Natuursteen B.V. gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy.
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar sierbestrating@amerongen.info. Amerongen Sierbestratingen en Natuursteen B.V. zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen
Amerongen Sierbestratingen en Natuursteen B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Amerongen Sierbestratingen en Natuursteen B.V. maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Amerongen Sierbestratingen en Natuursteen B.V. verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Amerongen Sierbestratingen en Natuursteen B.V. op via sierbestrating@amerongen.info.

www.amerongen.com is een website van Amerongen Sierbestratingen en Natuursteen B.V. Amerongen Sierbestratingen en Natuursteen B.V. is als volgt te bereiken:
Post- vestigingsadres: De Kronkels 9C, 3752 LM Bunschoten-Spakenburg
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 32073410
Telefoon: 033 – 299 99 69
E-mailadres: sierbestrating@amerongen.info.

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.