Schanskorven

Schanskorven
Schanskorven werden vroeger gebruikt om je achter te verschuilen of verschansen, degelijk en oersterk. Vandaag zijn schanskorven, steenkorven geworden, strakke lijnen, duurzame materialen met een stoer en duurzaam imago. Steenkorven bieden oneindig veel nieuwe creatieve mogelijkheden. Met name de ontwerpvrijheid van het systeem, het transportgemak en de eenvoudige verwerking er van, zorgen voor een groeiend gebruik.

Assortiment
Onze steenkorven zijn verkrijgbaar in mazen van 5×5, 7,5×7,5 of 10×10 cm waardoor de korf met een diversiteit aan materialen gevuld kan worden. Ook zijn er heel veel standaard afmetingen leverbaar, en hebben we een compleet zelfbouwsysteem op voorraad 1-2-3 Steenkorven.

1-2-3 Steenkorven
Naast de kant & klare steenkorven en schuttingen kunt er ook voor kiezen om eenvoudig zelf een steenkorf te monteren uit het 1-2-3 zelfbouw steenkorven systeem. U krijgt de hoogste kwaliteit maar tegen de scherpste prijs. 1-2-3 zelfbouw steenkorven met een maaswijdte van 5 x 5 cm in een 3,5 mm zink / aluminium draad garanderen een extreem lange levensduur. Met het 1-2-3 zelfbouw steenkorven concept kunt u verschillende steenkorven samenstellen en eindeloos combineren. Bovendien zijn standaard panelen eenvoudig zelf op maat te knippen, door de zelfherstellende zink / aluminiumcoating krijgt roest geen kans aan de knipzijde. Selecteer de juiste panelen, haken, montagestrips en monteer de 1-2-3 zelfbouw steenkorf heel eenvoudig.

Maatwerk
Het is ook mogelijk om uw steenkorven prefab op maat te laten maken, zodat uw steenkorf al in de juiste afmeting geleverd wordt. Hierbij is alles in te delen zoals; hoogte, breedte, diepte, maaswijdte en zelfs rondingen horen tot de mogelijkheden.

Kwaliteit
Onze steenkorven onderscheiden zich zeker van de rest, worden uitsluitend gemaakt van de beste draadkwaliteit die door de zink – aluminium coating wel 3 tot 5 keer langer meegaat dan normale gegalvaniseerde draad. De speciale tussenschotten maken de korven tot de meeste strakke oplossing met oog voor detail. Onze steenkorven ziet U terug in particuliere tuinen, professionele projecten, keerwanden en overheid toepassingen.

Prijsaanvraag
Wilt u een prijsopgave op maat ontvangen? Vraag hier uw offerte aan. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op ons showplein van 2.500m2 voor advies en een passende aanbieding.