Natuursteen steenstrips

Natuursteen steenstrips
Een vlakke, draagkrachtige muur of bloembak kan op verschillende manieren afgewerkt worden. Schilderen is uiteraard altijd een optie maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen een muur een echte wow-factor te geven. Steenstrips zijn panelen van 15x60cm in z-vorm (interlocking) die het mogelijk maken een bijna naadloze wand te maken met het uitgezicht van gestapelde stukjes natuursteen. Doordat het echt natuursteen is, heeft elke strip andere structuur en kleurnuances. Ook als accent in een wand zijn natuursteen steenstrips een eyecatcher met een zeer exclusieve uitstraling.

Assortiment
Wij hebben natuursteen steenstrips van RedSun de Fixwall, van Michel Oprey & Beisterveld de Stone panels, van Eckstone de Splitface en Rockface stonepanels.

Verwerking
Bij het plaatsen van natuursteenstrips is het belangrijk dat u precies werkt. Zo geldt het verlijmen van de natuursteenstrips op een schone, vlakke, geschikte en draagkrachtige ondergrond. Natuursteenstrips kunt u niet in de mortel verwerken, voor buiten toepassingen enkel lijmen met een montagelijm extra power. Deze lijmpatronen voor standaard kitpistool verkopen wij ook, en is een standaard voorraad product. Van bijna alle varianten steenstrips hebben we ook hoekstukken, zodat u eenvoudig een uitwendige hoek kan maken. Het is wel belangrijk om boven de steenstrips een afdekrand te gebruiken, zodat er geen water tussen de muur en de strips kan komen.

Prijsaanvraag
Wilt u een prijsopgave op maat ontvangen? Vraag hier uw offerte aan. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op ons showplein van 2.500m2 voor advies en een passende aanbieding.