Kunstgras Sublime

Kunstgras Sublime
Kunstgras Sublime voelt ongelooflijk zacht en veerkrachtig aan onder uw blote voeten. Door de zachte en flexibele vezel met een lengte van maar liefst 50 mm lang vallen de grassprieten in diverse richtingen. De kleurencombinatie is een groene spriet met gekroesd ondergaren in vier verschillende tinten groen. De Sublime is dikker, voller en hoger dan de overige grassen. Uw gazon ziet er minder strak gemaaid uit, maar u kunt genieten van een vol en goedverzorgd grastapijt. Wij hebben diversen soorten kunstgras gepresenteerd liggen.

Eigenschappen
Kunstgras Sublime is getuft gras en is voorzien van een latex rug bedoeld om de spriet te verankeren in het grondweefsel. De sprieten staan scheef in het grondweefsel waardoor er een vleug ontstaat. Bij het leggen moeten alle rollen in dezelfde richting worden gelegd. Afvoer van regenwater geschied door gaatjes in de rug. Dit is gras is voorzien van een C-shape spriet, waardoor het altijd weer rechtop veert.

Technische productinformatie
Dtex: 24.000 / 32 C-shape PE
Poolhoogte: 50 mm
Poolgewicht: 2.400 gr / m²
Totaalgewicht: 3.340 gr / m²
Vulling: Kwartszand ca. 10kg per m2
Breedte rol: 200 cm en 400 cm Lengte rol: 25 m¹
Garantie: 5 jaar

Onderhoud
Het belangrijkste onderhoud is het regelmatig schoonhouden van uw gazon. Blaadjes, zaden en takken van omringende bomen en planten die op uw kunstgazon terecht komen, moet u verwijderen om kieming van onkruid te vermijden. U kunt hiervoor het beste een harde bezem gebruiken. Het borstelen zorgt er tevens voor dat het gras mooi rechtop blijft staan. Ongelukjes van huisdieren moet u voor uw eigen hygiëne zo snel mogelijk verwijderen en naspoelen.

Maatwerk
Kunstgras Sublime zit op rollen van 2 en 4 meter breed. Maar wij kunnen dit als maatwerk kunstgras leveren op iedere gewenste breedte (max. 4 meter). Vanaf 4 meter breed is lijnband noodzakelijk om een naadloos geheel te creëren, ook dit kunnen wij op maat verzorgen.

Prijsaanvraag
Wilt u een prijsopgave op maat ontvangen? Vraag hier uw offerte aan. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op ons showplein van 2.500m2 in Bunschoten voor advies en een passende aanbieding.