Kunstgras Easy

Kunstgras Easy
Kunstgras Easy is het bewijs dat natuurlijk ogend kunstgras van topkwaliteit niet duur hoeft te zijn. De natuurlijke uitstraling van Kunstgras Easy is te danken aan de vezels die in vier kleurtinten komen. Kunstgras Easy is sterk, biedt jarenlange kleurvastheid en stabiliteit. Onze kunstgras Easy biedt dezelfde kwaliteit en eigenschappen als gewoon kunstgras. Wij hebben diversen soorten kunstgras gepresenteerd liggen.

Eigenschappen
Kunstgras Easy is getuft gras en is voorzien van een latex rug bedoeld om de spriet te verankeren in het grondweefsel. De sprieten staan scheef in het grondweefsel waardoor er een vleug ontstaat. Bij het leggen moeten alle rollen in dezelfde richting worden gelegd. Afvoer van regenwater geschied door gaatjes in de rug. Dit is gras is voorzien van een C-shape spriet, waardoor het altijd weer rechtop veert.

Technische productinformatie
Dtex: 11.800 / 16 C-shape PE
Poolhoogte: 33 mm
Poolgewicht: 900 gr / m²
Totaalgewicht: 1.800 gr / m²
Vulling: Kwartszand ca. 5kg per m2
Breedte rol: 200 cm en 400 cm Lengte rol: 25 m¹
Garantie: 5 jaar

Onderhoud
Het belangrijkste onderhoud is het regelmatig schoonhouden van uw gazon. Blaadjes, zaden en takken van omringende bomen en planten die op uw kunstgazon terecht komen, moet u verwijderen om kieming van onkruid te vermijden. U kunt hiervoor het beste een harde bezem gebruiken. Het borstelen zorgt er tevens voor dat het gras mooi rechtop blijft staan. Ongelukjes van huisdieren moet u voor uw eigen hygiëne zo snel mogelijk verwijderen en naspoelen.

Maatwerk
Kunstgras Easy zit op rollen van 2 en 4 meter breed. Maar wij kunnen dit als maatwerk kunstgras leveren op iedere gewenste breedte (max. 4 meter). Vanaf 4 meter breed is lijnband noodzakelijk om een naadloos geheel te creëren, ook dit kunnen wij op maat verzorgen.

Prijsaanvraag
Wilt u een prijsopgave op maat ontvangen? Vraag hier uw offerte aan. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op ons showplein van 2.500m2 in Bunschoten voor advies en een passende aanbieding.