Keramische buitentegels 4cm dik

Keramische tegels 4cm dik
Alle eigenschappen van de keramische tegels van 2cm, maar dan veel makkelijker te verwerken. Het grote voordeel van 4cm is dat deze gewoon in het zand verwerkt kunnen worden, waardoor het leggen hetzelfde gaat als bij betontegels. De meeste soorten zijn in aanschaf iets duurder dan de 2cm dikke variant, maar dit verdiend u zeker terug op het leggen. En mocht u het terras een keer opnieuw moeten leggen omdat deze verzakt is, dan kan dit heel eenvoudig gewoon weer in het zand. Onze collectie 4cm dikke keramiek is zowel op de borden als bestraat in ons showplein heel uitgebreid gepresenteerd.

Eigenschappen:
Net als bij de 2cm keramische tegels zijn deze kleurecht, zuur- en chemicaliën- bestendig, zeer onderhoudsvriendelijk en zal het uiterlijk in de loop van de jaren nauwelijks veranderen. Het oppervlak van onze tegels is aangepast aan de specifieke omstandigheden in buitentoepassingen. Door de stroeve structuur blijven de tegels onder natte omstandigheden veilig beloopbaar, zonder het onderhoudsgemak nadelig te beïnvloeden.

Assortiment:
Wij hebben van 4 verschillende fabrikanten keramische tegels van 4cm dik. Wat bij alle fabrikanten hetzelfde is, een keramische toptegel van 60x60x1cm met een onderlaag van 60x60x3cm. Elke fabrikant heeft zijn eigen opbouwsysteem, variërend van; stabikorn, serafoam tot polyurethaan. Wij adviseren u graag wat het beste bij uw situatie past.

Verwerking:
Hier heeft de keramische tegel van 4cm zijn succes aan te danken, dit is namelijk veel eenvoudiger als bij een keramische tegel van 2cm dik. De 4cm dikke tegels zijn te verwerken als een betontegel, wat veel tijdwinst oplevert. Daarbij bespaart u veel geld op de ondergrond, omdat deze tegels gewoon in het zand verwerkt kunnen worden.

Prijsaanvraag
Wilt u een prijsopgave op maat ontvangen? Vraag hier uw offerte aan. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op ons showplein voor advies en een passende aanbieding.