Voegmiddel

Voegmiddel
Om uw nieuwe terras helemaal onderhoudsvriendelijk te maken, adviseren wij om de tegels te voegen met GatorSand XP. Het voegzand GatorSand XP bestaat uit een unieke mix van polymeren en gekalibreerd zand. Door de voeg met water te benevelen zal GatorSand gaan binden, uitharden en een vaste waterdoorlatende voeg vormen.

De grootste voordelen van voegen met GatorSand XP:
Beperkt onkruid & mieren
Krachtig & elastisch
Waait & spoelt niet uit
Waterdoorlatend & duurzaam
Eenvoudig & droog te verwerken

Leverbaar in 4 kleuren
Beige
Antraciet
Ivoor
Zwart

Verwerking
Het allerbelangrijkste is dat GatorSand XP droog verwerkt wordt. Het is daarom belangrijk dat de tegels goed droog zijn, en dat het tijdens de verwerking niet gaat regenen. Vaak worden na aanleg van een nieuw terras de tegels met water schoongemaakt, waardoor er niet direct gevoegd kan worden. Omdat goed voegen niet moeilijk is maar wel wat tijd kost, adviseren wij om als particulier uw terras zelf te voegen. Wanneer u bij lekker weer op uw gemak met precessie voegt, volgens dit verwerkersvoorschrift heeft u tegen weinig kosten heel lang een onderhoudsvriendelijk terras.

Prijsaanvraag
Wilt u een prijsopgave op maat ontvangen? Vraag hier uw offerte aan. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op ons showplein van 2.500m2 in Bunschoten voor advies en een passende aanbieding.