Verhuur

Verhuur
Wanneer uzelf bestrating gaat aanleggen is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op het gereedschap waarmee u werkt. Om de aanleg van uw bestrating met onze producten makkelijker te maken, verhuren wij professionele stenenknippers, trilplaten, Tromp Easyliften en een elektrische vacuümunit op wielen.

Stenenknipper
Onze stenenknippers zijn uitermate geschikt voor het snel en gemakkelijk op maat maken van klinkers. De stenenknippers zijn niet geschikt voor het knippen voor hele strakke stenen en grote tegels. Wanneer u een stenenknipper wilt huren, is het verstandig te bellen of deze beschikbaar is.

Trilplaat
Onze handzame trilplaten zijn uitermate geschikt voor alle grondwerkzaamheden in de tuin, zoals het verdichten van zand en bestrating. De trilplaten zijn zo compact dat ze in de meeste auto’s zonder problemen te vervoeren zijn. Ook hebben we een trilplaat die voorzien is van een rubberen mat dit voorkomt beschadigingen aan strakke bestrating. Let op! Veel bestrating mag niet worden afgetrild. Wanneer u een trilplaat wilt huren, is het verstandig te bellen of deze beschikbaar is.

TrompEasyLift
Met de TrompEasyLift kunt u eenvoudig en snel tegels oprapen, transporteren, neerleggen. De TrompEasyLift is ideaal bij het leggen van grote zware tegels. Voorkom het onveilig tillen van zware tegels! Met de handige TrompEasyLift wordt het veilig tillen van zware tegels een fluitje van een cent. Kijk hier voor een filmpje van de TrompEasyLift

Elektrische vacuümunit
Dankzij deze vacuüm tegeltiller kunt u heel eenvoudig alleen tegels tillen en/of verplaatsen. Het is een zeer handig apparaat op wielen dat ook nog eens erg gemakkelijk te bedienen is. Ook voor het vervangen van tegels is de apparaat ideaal.

Prijsaanvraag
Wilt u een prijsopgave op maat ontvangen? Vraag hier uw offerte aan. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op ons showplein van 2.500m2 in Bunschoten voor advies en een passende aanbieding.