Onderhoudsproducten

Onderhoudsproducten
Alles wat in weer en wind ligt vraagt nu eenmaal om onderhoud. Ieder voorjaar kunnen de meeste tuinen een opknapbeurt gebruiken. Het maakt meestal niet veel uit of je terras uit hout vervaardigd is of uit betonnen, keramische- of natuursteentegels bestaat. Onder invloed van regen, wind, bladval en meer schaduwuren en minder zon krijgen mos en algen in de wintermaanden de kans zich stevig op de terrasvloer te vestigen. Wij hebben een compleet programma met onderhoudsproducten op voorraad staan.

Groene aanslag
Met WS GreenClean bent u snel van algen en mossen af. Geschikt voor stenen en tegels, maar ook voor hout, metaal, kunststof, glas of dakpannen. Wanneer u last heeft van groene aanslag, hoeft u het oppervlak alleen te benevelen, de rest gaat vanzelf. Dus u hoeft niet meer te schrobben of te spuiten.

Kalkuitbloei
Onder bepaalde klimatologische omstandigheden treedt witte uitslag op. Cement vormt een chemische reactie met water, waardoor vrije kalk zich op de oppervlakte afzet. Dit doet niets af aan de kwaliteit van het product. Na verloop van tijd verdwijnt de witte uitslag bovendien weer. Ondanks controle kan dit fenomeen niet voorkomen worden. Het kan wel versneld worden verwijderd met WS Kalkuitbloei verwijderaar.

Uw bestrating verkleurd?
Uw tuintegels, klinkers of stapelementen verkleurd? Of u nieuwe bestrating direct beschermen tegen weersinvloeden? Wij hebben de oplossing voor alle soorten (sier)bestrating. Met ons WS Seal & Protect brengt u een beschermlaag aan. Dit zorgt ervoor dat u bestrating langer mooi blijft, onderhoudsvriendelijker wordt, het haalt de kleur op en zorgt voor antislip.

Wanneer u zwarte of antraciet kleurige betonproduct heeft, die door weersinvloeden zijn vergrijsd. Hebben wij met WS Imperial Black het product om uw betonproduct weer echt zwart te maken. WS Imperial Black is een kleurverdieper speciaal ontwikkeld voor betonproducten welke tevens beschermt tegen en vuil en grotendeels tegen weersinvloeden.

Prijsaanvraag
Wilt u een prijsopgave op maat ontvangen? Vraag hier uw offerte aan. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op ons showplein van 2.500m2 in Bunschoten voor advies en een passende aanbieding.