Lijmen en kitten

Lijmen en kitten
Voor de opbouw van stenen (sier)muren en bijvoorbeeld stenen bloembakken en vijverranden biedt ons Simson Hovenierspakket krachtige lijmen, die weerbestendig zijn en probleemloos te gebruiken zijn bij toepassingen met zowel betonsteen als natuursteen.

PU-Steenlijm
De meeste gebruikte lijm voor het verlijmen van betonnen stapelblokken is PU-Steenlijm. Dit is een krachtige 1-component polyurethaanlijm. Geeft een sterke verbinding na korte droogtijd. Deze lijm is ook met vochtig weer te gebruiken. Wij verkopen deze lijm in spuitbussen van 500ml voorzien van een doseerpatroon. En in spuitbussen van 800ml waarvoor u PU-spuitpistool nodig heeft, ook deze pistolen hebben wij in ons assortiment.

Montagelijm
Montagelijm en afdichtingsmiddel op basis van SMP. Geschikt voor de verlijming van de meest uiteenlopende bouwmaterialen zoals (natuur)steen, hout, beton, metaal en vele soorten kunststoffen. Dit zijn patronen voor een standaard kitspuit, hierdoor heel makkelijk voor iedereen te gebruiken. Deze lijm is zeer geschikt voor de opbouw van betonnen stapelblokken met een laag eigen gewicht, en voor toepassingen met natuursteen stapelblokken en afdekplaten.

Montagelijm XP
Deze lijm is vergelijkbaar met de normale montagelijm, alleen dan nog extra sterk. Zeer hoge aanvangshechting op vele ondergronden. Snelle sterkteopbouw, klemmen is vaak niet nodig. Uitstekend toepasbaar als steenstriplijm.

Wij adviseren u graag welke lijm het beste bij uw project past, vrijwel alle soorten lijmen en kitten hebben wij op voorraad staan.

Prijsaanvraag
Wilt u een prijsopgave op maat ontvangen? Vraag hier uw offerte aan. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op ons showplein van 2.500m2 in Bunschoten voor advies en een passende aanbieding.