Afwatering

Afwatering
Wateroverlast vormt vaak een probleem rondom de woning. Het is vervelend om door plassen te moeten lopen en natte voeten te krijgen. Steeds meer tuinen hebben een ruim terras om lekker van te genieten. Intensieve en langdurige regenbuien kunnen echter wateroverlast in uw tuin veroorzaken. Wij hebben mooie afwaterproducten die op een mooie manier helpen het water af te voeren. De meeste afwateringsgoten hebben wij gewoon op voorraad liggen.

Schrobput
Een putje wordt vaak toegepast onder de buitenkraan of als afwateringspunt voor terrassen en tuinpaden. Vaak kan bij een bestaande regenpijp eenvoudig een put kan worden geplaatst. Bij bestrating met kleine formaten stenen, kan een putje prima toegepast worden bij grotere afmeting raden wij een lijngoot aan.

Lijngoot
Steeds meer tuinen hebben een ruim terras voorzien van grote terrastegels. Voor een goede afwatering is een goot noodzakelijk, zodat de tegels op afschot gelegd kunnen worden. De eerste type afvoergoten waren echt industriegoten, en niet mooi om in uw fraaie bestrating toe te passen. Natuurlijk zijn deze Basicgoten nog gewoon leverbaar, maar worden vooral door de gunstige prijsstelling toegepast.

Designgoot
Nu hebben wij schitterende gestileerde lijngoten, voor een hele nette prijs. De goten met een aluminium rooster hebben naast een praktische functie een uiterst trendy uitstraling. Onze Design goten leveren wij in een lengte van 100 cm, en zijn eenvoudig te verbinden met koppelstukken, T-stukken en hoekstukken. Voor de afvoer kunt u kiezen tussen een eind afvoer, een zij-afvoer of een beneden afvoer. Deze goten zijn leverbaar met zowel een aluminium als zwart rooster.

Prijsaanvraag
Wilt u een prijsopgave op maat ontvangen? Vraag hier uw offerte aan. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op ons showplein van 2.500m2 in Bunschoten voor advies en een passende aanbieding.