Bezand / onbezand

Bezande / onbezande klinkers
Bakstenen voor uw tuin zijn verkrijgbaar in vele kleuren, soorten, formaten en afwerkingen. U kunt kiezen voor een afwerking met zand (bezand) voor een enigszins ruw oppervlak. Wilt u de volle kleur en natuurlijke structuur van de klei blijven zien in de tuin? Kies dan voor de wasserstrich (onbezand) afwerking. Kwalitatief is er geen verschil. Het is een puur esthetische keuze.

Bezande klinkers
Bezande straatbakstenen voelen zich thuis op de achtergrond. Ze eisen de aandacht niet op, maar zorgen dat andere tuinelementen schitteren. Om te zorgen dat de klei niet blijft plakken aan de mal, worden bezande klinkers gebakken met een dunne laag zand. De bezande steen heeft een enigszins matte tint aan het oppervlak.

Onbezande klinkers (Wasserstrich)
Onbezande stenen zijn glad aan de bovenzijde, ze vallen op door hun subtiele glans. De kleuren zijn goed zichtbaar, waardoor de klinker de uitstraling krijgt dat deze er al honderden jaren ligt. Om te zorgen dat de klei niet blijft plakken aan de mal, worden de stenen gesneden met een waterstraal.

Prijsaanvraag
Wilt u een prijsopgave op maat ontvangen? Vraag hier uw offerte aan. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op ons showplein in Bunschoten van 2.500 m2 voor advies en een passende aanbieding.