Betontegels Middle Class

Betontegels Middle Class
Om ons grote assortiment overzichtelijk te maken, hebben wij ons assortiment opgedeeld in verschillende kwaliteitsklassen. Belangrijkste eigenschappen Middle Class: Kwalitatief goed product, kleur en slijtvaste toplaag, nette afwerking, maatvast.

Assortiment
De keuze in betontegels in de Middle Class is gigantisch. De meest populaire afmeting op dit moment is de 60x60cm, daarnaast is ook het Groot Wildverband met de afmetingen; 30×30, 30×60 en 60x60cm een veel gekozen product.

Prijs kwaliteit verhouding
De betontegels in de Middle Class hebben een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Doordat de stenen voorzien zijn van een slijtvaste toplaag, blijven deze ook op langere termijn mooi. Ook is de structuur van het oppervlakte van de steen veel dichter, waardoor deze onderhoudsvriendelijk is.

Prijsaanvraag
Wilt u een prijsopgave op maat ontvangen? Vraag hier uw offerte aan. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op ons showplein van 2.500m2 voor advies en een passende aanbieding.

Hierbij een impressie van projecten die gerealiseerd zijn met Betontegels Middle Class. Op ons showplein van 2.500m2 in Bunschoten, hebben wij deze en meer dan 750 andere soorten voor u gepresenteerd!