Betonklinkers

Betonklinkers
Ook wel BKK, BSS of Betonstraatstenen genoemd. Betonklinkers zijn vooral functioneel een hele sterke steen voor weinig geld. De stenen hebben een strak uiterlijk, en naast de standaard kleuren als; grijs, rood, heide en zwart. Zijn ze nu ook verkrijgbaar in diverse mooie genuanceerde kleuren.

Assortiment
Betonklinkers zijn er de Budget Class, dan zijn ze door en door gekleurd. Maar voor een hele geringe meerprijs heeft u ze in de Middle Class, dan zijn de stenen voorzien van een slijtvaste deklaag. Hierdoor blijven deze betonklinkers veel mooier van kleur, en zijn deze minder gevoelig voor vervuiling.

Betonklinkers zijn in meerdere diktes, kleuren en vormen te verkrijgen alsmede in machinaal te verwerken pakketten. Bijna al onze projectbestrating wordt onder KOMO-keur geproduceerd.

Scherp geprijsd
Onze betonklinkers zijn heel scherp geprijsd, zeker bij grote hoeveelheden waarbij wij rechtstreeks van de fabriek bij u op het project de stenen kunnen bezorgen.

Prijsaanvraag
Wilt u een prijsopgave op maat ontvangen? Vraag hier uw offerte aan. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op ons showplein van 2.500m2 voor advies en een passende aanbieding.

Hierbij een impressie van projecten die gerealiseerd zijn met Betonklinkers. Op ons showplein van 2.500m2 in Bunschoten, hebben wij deze en meer dan 750 andere soorten voor u gepresenteerd!